• USD  32,48
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.871,84
  • ALTIN  2.451,97
SON DAKİKA
Sevgili Günlük (VII)

Necmi Hatipoğlu nhatipoglu55@gmail.com

Sevgili Günlük (VII)

18 Temmuz 2019 13:41

İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane’de düşürdüğü günlüğünün sondan bir önceki sayfasını okuyoruz;


07 Temmuz Pazar

Bu yıl 658’ncisi yapılan tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin gerçekleştiği meydana geldik niyahet. Muazzam ve bir o kadar coşkulu bir kalabalık karşıladı bizi. Her şey  çok güzel olacak mesajlarımı burada da verdim çok şükür.

Recep başkan bizim partiden, Trakya’da CHP çok seviliyor. Tabi beni de çok sevdiler bu kısa sürede. Ben de bunun için kırmadım davetlerini ve katıldım. İyi ki bu twiter var, yoksa İstanbullu seçmenim, onların parasıyla da olsa bu mühim toplantılara katıldığımı nereden bilecekti ki? Bir twitle bu düşüncemi taçlandırdım;

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri vesilesiyle Edirne’deydik. Başpehlivan olan Ali Gürbüz’ü ve güreşlere katılan tüm sporcuları tebrik ederim. Başkentlik yapmış iki şehrimizin bağlarını güçlendireceğiz. Bugün için Edirnelilere ve Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ederim.

Yarın benim için mesaimin ilk günü sayılır. İkinci başkanlık dönemimin birinci meclis toplantısını yapacağız. Üstelik youtube kanalımdan da canlı yayınlayacağım bu toplantıları.

Böylece beni topal ördek görüp, meclis’te çalıştırmamak için türlü numaralar tasarlayanların da oyununu bozmuş olacağım. Yani aslında bu sayede onların benim üzerimde kurmaya kalkacakları planlarını, İstanbulluların denetimine açık hale getiriyorum. Böylece el mi yaman bey mi yaman herkes görecek.

En iyisi gidip biraz dinleneyim…

08 Temmuz 2019 Pazartesi

Amma da çok iş birikmiş, 40 tane gündem maddesi mi olur dedim bittiğinde.

Meclis toplantımızdan söz ediyorum canım…

Canlı yayını da gerçekleştirdik. Seçilmemle ilgili Pontus benzetmesi yapan Ak Parti Grup Başkanı Tevfik Göksu çok konuştu. Ama beklediğim gibi değildi doğrusu. Meclis’ten Borçlanma yetkisi istemek için kıvranırken bunca zahmete gerek yoktu sayın başkan, baştan deseniz kabul ederdik deyince utandım doğrusu. Hem de adamın mikrofonunu kapatıp, ne konuşacağına ben karar vereceğim tabi dememe rağmen sesleri çıkmadı Ak partililerin. Şaşırdım.

Şaşkınlığım uzun sürmedi zira istediğim rakamlarda borçlanma yetkisi vermediler bana. Yani sağ gösterip sol vurdular biraz...

39 Başkandan 8’i gelmedi yaptığım koordinasyon toplantısına. Bozuldum doğrusu. Ben sürece onları dâhil etmek için davete devam edeceğim varsın onlar gelmesin. Tabi bu düşüncemi de yine twiter’dan duyurmayı ihmal etmedim.

Bu toplantının ardından da Ak Partiden seçilmiş İstanbul İlçe Belediye Başkanlarımızı ayrıca kabul ettim. Hasbihal ettik.

Bugün de böyle bitti…

09 Temmuz 2019 Salı

Salı sallanır derler, bizimki de sallanmasın diye fazla bir program koydurmadım bugüne. Best FM’de Ufuk Karcı ile Konuşan Türkiye programının konuğu olmam yetti de arttı bile. Eee ne de olsa en iyi becerdiğim işi yaptım bugün. Konuştum…

Millet merak etmeye başlar mı yakında bilmiyorum ama konuşmadan icraata da zaman kalacak inşallah…

Gidip yatayım en iyisi…